همه عکس ها و کلیپ های شیرینی_خرمایی در اینستاگرام

  • تگ های مشابه:
loading...
یکی از قهرمانان مشهور گلف جهان، وقتی در یک مسابقه پیروز شد، زنی به سویش دوید و گفت: بچه ام مریض است، به من کمک کن و گرنه خواهد مرد. او بلافاصله همه ی پولی را که برنده شده بود به آن زن داد هفته بعد، یکی از مقامات ورزش گلف با او تماس گرفت و گفت: خبر بدی برایت دارم. آن زن کلاه بردار بوده و اصلا ازدواج نکرده بوده که بچه ای داشته باشد. قهرمان مشهور گلف در پاسخ گفت: این که خبر خوبی است، یعنی بچه ای مریض نبوده که در حال مرگ باشد، خدا را شکر. مدل ذهنی انسان های بزرگ و موفق این گونه است. : توجه 🔴🔴 دوستای عزیز لطفا پستها را لایک کنید که بقیه هم بتونند ببینند و از هوم حذف نشیم 🔴🔴 حالا چرا لایک ؟ اگر کسی پستی ببینه و لایک نکنه ! پست بعدی تو صفحه اصلیش نمیاد ! به ازای هر پستی کسی ببینه لایک نکنه پست برای ده نفر دیگه از فالورها نشون داده نمیشه ، الگوریتم جدید اینستا 🤔🤔🤔 : به امید خدا در ماه مبارک رمضان پست های خوشمزه ای در راهه لطفا همکاری کنید تا همگی بتونیم در کنار هم استفاده کنیم ❤️مرسییی : شیرینی خرمایی بهترین گزینه برای روزه دارها ، کودکان ، ورزشکاران و بیماران اصن برای همه چون پر انرژیه و انرژی از دست رفته بدن بر میگردونه : ۲۰۰ گرم خرما هسته ها جدا و با چنگال له کردم ، ۱۰۰ گرم گردو نیم کوب به خرما اضافه کردم بهمراه ۱ قاشق غذاخوری کنجد و ۵۰ گرم پودر نارگیل همه رو با هم مخلوط و ورز دادم حالا از اینجا هر مدل دوست دارید میتونید سرو کنید ظرف کنید یا مثه من مواد به شکل دایره درست کنید و در پودر نارگیل و کنجد و گردو بچرخانید . #شیرینی_خرمایی #گردو #کنجد #پودرنارکیل #انرژی #ورزش #ماه_مبارک_رمضان #دسر #مقوی #کودک #ورزشکار #بیمار ❤️❤️❤️❤️ اگه عکس دیدید قلب بذارید
طرز تهیه رنگینک که خوشبختانه همه خانومای آبادانی به خوبی بلدن. 🤗😎 #آبادان #خوزستان #رنگینک #خرما #شیرینی_خرمایی #شیرینی #خرمشهر
- , 😋 نون خرمایی یکی از شیرینی هایی خوشمزه ست که هروقت مسافرت سمت کرمانشاه میرفتیم پایه ثابت سفرمون بود 😬 این دستور ی چی تو مایه های همون شیرینی خرمایی هاست و اکیدا توصیه می شود 😬 دستور از پیج خانم هستش: آرد ۲۵۰ گرم روغن صاف ۱۲۵ گرم ماست ۹۰ گرم بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ یک عدد زعفران غلیظ ۱قاشق چایخوری مواد میانی هم ترکیب خرما له شده،گردو خرد شده، پودر دارچین و هل و زنجبیل اول‌ روغن و آرد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست شن( با پشت قاشق) بعد باقی مواد شیرینی رو بهش اضافه کنید و هم بزنید با قاشق و وقتی هم خورد آخرش یه کوچولو با نوک انگشت یه جا جمعش کنید و بذارید تو نایلون و حدود ۲ ساعتی تو یخچال بمونه. خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی باز کنید و قالب گرد بزنید( ضخامت ۲ میل) ی لایه خمیر زیر یه گردالی موادخرما و ه لایه روش میذاریم و با مهر روش طرح میندازید. بغلاشم با انگشت طرح میزنیم و حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تو فر ۳۵۰ درجه میگذاریم. عکس آخر قبل رفتن تو فر هست. پ.ن: من مهر مخصوص نداشتم و با پشت لیوان طرح زدم واس همین خیلی واضح نیستن. پ.ن: عطرش عالیه 😋 #شیرینی_خونگی #شیرینی_خرمایی #دارچین #یلداپز #خوشمزه😋
_ کودک نیستیم اما کودک درونمان هنوز زنده است هنوز میپرد از موانع زندگی هنوز شیطنت میکند هنوز آتش میسوزانیم هنوز بعد شیطنت ها ریز ریز میخندیم و به ظاهر چهره مظلوم میگیریم ******* کودک درونم..بازیگوش من.. بیدار باش همیشه بیدار باش تا سادگی بیدار باشد، تا مهربانی بی بهانه بیدار باشد... تا شادمانه کودکانه زندگانی ... :) _ خوشحالی یعنی روزت رو با کسانی آغاز کنی که دوستشون داری و دوستت دارن😊یعنی تا چندماه حالت خوبه و شارژه شارژی😍 دورهمی صبحانه ای داشتیم‌امروز و خیلی عالی بود که با عزیزانم‌بودم😍 _ #صبحانه #نان #پنیر #کراکت #ژامبون_گوشت #سرشیر #خامه #عسل #بربری #جامبو_شلز #لوبیا #آب_پرتقال #چای #کاپوچینو #میوه #شکلات #آجیل #نان_خامه_ای #شیرینی_خرمایی #تخم_مرغ #شیر #کره #نان_نسکافه #نان_شیرمال #مربا_توت_فرنگی #دورهمی_صبحانه تصویر زیبا از صفحه دوست هنرمندم . . . . . ‏‎‏ ‏‎‏ ‏‎‏ ‏‎بهترین دستورات غذایی در پیج دوم ما 👇 ‏‎‏ ‏‎‏ ‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏
_ کودک نیستیم اما کودک درونمان هنوز زنده است هنوز میپرد از موانع زندگی هنوز شیطنت میکند هنوز آتش میسوزانیم هنوز بعد شیطنت ها ریز ریز میخندیم و به ظاهر چهره مظلوم میگیریم ******* کودک درونم..بازیگوش من.. بیدار باش همیشه بیدار باش تا سادگی بیدار باشد، تا مهربانی بی بهانه بیدار باشد... تا شادمانه کودکانه زندگانی ... :) _ خوشحالی یعنی روزت رو با کسانی آغاز کنی که دوستشون داری و دوستت دارن😊یعنی تا چندماه حالت خوبه و شارژه شارژی😍 دورهمی صبحانه ای داشتیم‌امروز و خیلی عالی بود که با عزیزانم‌بودم😍 _ #صبحانه #نان #پنیر #کراکت #ژامبون_گوشت #سرشیر #خامه #عسل #بربری #جامبو_شلز #لوبیا #آب_پرتقال #چای #کاپوچینو #میوه #شکلات #آجیل #نان_خامه_ای #شیرینی_خرمایی #تخم_مرغ #شیر #کره #نان_نسکافه #نان_شیرمال #مربا_توت_فرنگی #دورهمی_صبحانه تصویر زیبا از صفحه دوست هنرمندم . . ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎بهترین چیدمان نو عروس در پیچ دوم ما👇 ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏ ‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏‎‏
_ کودک نیستیم اما کودک درونمان هنوز زنده است هنوز میپرد از موانع زندگی هنوز شیطنت میکند هنوز آتش میسوزانیم هنوز بعد شیطنت ها ریز ریز میخندیم و به ظاهر چهره مظلوم میگیریم ******* کودک درونم..بازیگوش من.. بیدار باش همیشه بیدار باش تا سادگی بیدار باشد، تا مهربانی بی بهانه بیدار باشد... تا شادمانه کودکانه زندگانی ... :) _ خوشحالی یعنی روزت رو با کسانی آغاز کنی که دوستشون داری و دوستت دارن😊یعنی تا چندماه حالت خوبه و شارژه شارژی😍 دورهمی صبحانه ای داشتیم‌امروز و خیلی عالی بود که با عزیزانم‌بودم😍 _ #صبحانه #نان #پنیر #کراکت #ژامبون_گوشت #سرشیر #خامه #عسل #بربری #جامبو_شلز #لوبیا #آب_پرتقال #چای #کاپوچینو #میوه #شکلات #آجیل #نان_خامه_ای #شیرینی_خرمایی #تخم_مرغ #شیر #کره #نان_نسکافه #نان_شیرمال #مربا_توت_فرنگی #دورهمی_صبحانه _ #جامبو_شلز آب رو میزاریم‌جوش بیاد .پاستای صدفی شکل رو ده دقیقه میجوشونیم .آب کش میکنیم. برای داخلش الویه یا سالاد ماکارونی میتونید بریزید . یا میتونید مایه ماکارونی بریزید داخلش پنیر پیتزا بریزید و کمی داخل فر قرار بدید تا پنیر اب بشه. من الویه گذاشتم داخلش..و با گوجه گیلاسی تزئین کردم. _
نان خرمایی نوعی شیرینی است که از ترکیب خرما، آرد گندم، شکر، روغن کرمانشاهی، زعفران، آب، گلاب، تخم‌مرغ تهیه می‌شود و از سوغاتی‌های شهر کرمانشاه است. برای تهیه این شیرینی خرمای هسته گرفته را له نموده و به‌وسیله خمیری که از آرد گندم تهیه شده پوشش داده و درون فر می‌پزند. ادویه بکار گرفته شده در این شیرینی زیره می‌باشد. این شیرینی هم خانواده کلمپه کرمانی می‌باشد. ://. —---------------------------------------------------🍞 #نانلی #نان #کرج #مشهد #البرز #گوهردشت #مهردشت #مهرویلا #جهانشهر #پیروزی #باغستان #عظیمیه #سفارش_آنلاین #خرید_نان #سفارش_نان #خریدـآنلاین #سفارش_آنلاین #خرید #معرفی_محصول #شیرینی #نان_فانتزی #نان_سنتی #شیرینی_خرمایی
#شیرینی_خرمایی واسه مهمونای جلسه قرآنمون😍
امشب شبِ میلاد علمدارِ حسین است
میلاد گل فاطمه سردارِ حسین است

مَــه گشته خجل از رخِ زیبای ابالفضل
این قرصِ قمر هدیه ز دادارِ حسین است 🌸ولادت حضرت ابالفضل العباس (ع) مبارکباد ،
#نان_آشپزی_دسر
کلوچه خرمایی🍪🍪 🌹مواد لازم:
آرد سفید:500 گرم
زیره سبز: 1 ق غ
روغن :100 گرم جامد و یا مایع 
کره:100گرم
خرما بدون هسته:700 گرم
شیر پرچرب:200 گرم
زنجبیل: 1 ق چ. سرخالی
دارچین:1 ق چ سرپر
خمیرمایه: 1 ق غ
شکر:1 ق غ
آب ولرم:1/4پ
مواد رومال:
زعفران  یک ق شیر
یک زرده تخم مرغ 🌹طرز تهیه:

ابتدا خمیر مایه +1ق غ آرد+1 ق غ شکر توی آب ولرم می ریزیم ـ درظرف رو میبندیم میگذاریم تا عمل بیاد ـ
آرد رو الک کرده زیره را سائیده و با هم مخلوط می کنیم ـ وسط آرد رو گود کرده روغن و کره آب شده رو می ریزیم و با نوک انگشتان آرد رو بخورد روغن میدیم باید مثل خرده نان بشه ـ
حالا خمیرمایه رو اضافه می کنیم و سپس شیر رو ـ مخلوطشون می کنیم ـ توجه کنید شیر رو کم کم اضافه می کنیم چون امکان داره این مقدار زیاد باشه خمیر نه شل نه سفت و لطیف باشه ـ برای من 4 ق شیر زیاد اومد ـ
خمیر رو مدت 1/5ساعت توی کاسه در پوشیده استراحت میدیم ـ من همیشه سلفون روی ظرف میکشم بهتر خمیر ور میاد ـ
تو این مدت خرمای هسته گرفته رو با دو ق غ روغن مایع و دارچین و زنجبیل ورزمیدیم ـ دو مدل میشه کلوچه رو فرم داد یکی اینکه از خمیر چونه هایی بگیرید و توش رو یه توپک خرما بگذارید و خمیررو ببندید روی خمیر رو با مهر یا دست پهن کنید و یا. مثل من خمیر رو دو نیم کنید نصفشو توی سینی پهن کنید خرما رو بین دو نایلون پهن کنید و روی خمیر انتقال بدید و بعد خمیر دوم رو پهن کنید و اون رو هم روی خرما بگذارید و کمی با وردنه یا دست فشار بدید تا لایه ها بهم بچسبن ـ روش خمیر رو چنگال بزنید و درنهایت با زرده و یک ق شیر رومال کنید ـ
توی فر پیش گرمایش با دمای 170 ده دقیقه بپزید و 5 دقیقه گریل کنید ـ
🌹نکات:مدت پخت ممکنِ کمی بیشتربشه ـ
روغن جامد برای استفاده بهتر هست چون باعث میشه کلوچه ها لطیف بشن اما میتونید از روغن مایع بجای جامد هم استفاده کنید ـ 
روغن و کره باید به نسبت مساوی استفاده بشن ـ
#آشپزی#خودمپز#هنر_آشپزی#دستور_پخت#اینستافود#قناد_باشی_#آشپزی_آسان#شیرینی#شیرینی_پزی#شیرینی_خرمایی#شیرینی_سنتی
#ashpazi_tazeen #ashpazi_shoma #ashpazi_khanegi #ashpazbashi#ashpazi_page#honarashpazi#lezzat_ashpazi#persian_chefs#persian_pastry#ashpazi_ba_asatid#ashpazi_ba_ham#matbakhe_khatoon #desere_irani#ghashogh.tala
امشب شبِ میلاد علمدارِ حسین است میلاد گل فاطمه سردارِ حسین است مَــه گشته خجل از رخِ زیبای ابالفضل این قرصِ قمر هدیه ز دادارِ حسین است 🌸ولادت حضرت ابالفضل العباس (ع) مبارکباد ، #نان_آشپزی_دسر کلوچه خرمایی🍪🍪 🌹مواد لازم: آرد سفید: گرم زیره سبز: ق غ روغن : گرم جامد و یا مایع کره:گرم خرما بدون هسته: گرم شیر پرچرب: گرم زنجبیل: ق چ. سرخالی دارچین: ق چ سرپر خمیرمایه: ق غ شکر: ق غ آب ولرم:/پ مواد رومال: زعفران یک ق شیر یک زرده تخم مرغ 🌹طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه +ق غ آرد+ ق غ شکر توی آب ولرم می ریزیم ـ درظرف رو میبندیم میگذاریم تا عمل بیاد ـ آرد رو الک کرده زیره را سائیده و با هم مخلوط می کنیم ـ وسط آرد رو گود کرده روغن و کره آب شده رو می ریزیم و با نوک انگشتان آرد رو بخورد روغن میدیم باید مثل خرده نان بشه ـ حالا خمیرمایه رو اضافه می کنیم و سپس شیر رو ـ مخلوطشون می کنیم ـ توجه کنید شیر رو کم کم اضافه می کنیم چون امکان داره این مقدار زیاد باشه خمیر نه شل نه سفت و لطیف باشه ـ برای من ق شیر زیاد اومد ـ خمیر رو مدت /ساعت توی کاسه در پوشیده استراحت میدیم ـ من همیشه سلفون روی ظرف میکشم بهتر خمیر ور میاد ـ تو این مدت خرمای هسته گرفته رو با دو ق غ روغن مایع و دارچین و زنجبیل ورزمیدیم ـ دو مدل میشه کلوچه رو فرم داد یکی اینکه از خمیر چونه هایی بگیرید و توش رو یه توپک خرما بگذارید و خمیررو ببندید روی خمیر رو با مهر یا دست پهن کنید و یا. مثل من خمیر رو دو نیم کنید نصفشو توی سینی پهن کنید خرما رو بین دو نایلون پهن کنید و روی خمیر انتقال بدید و بعد خمیر دوم رو پهن کنید و اون رو هم روی خرما بگذارید و کمی با وردنه یا دست فشار بدید تا لایه ها بهم بچسبن ـ روش خمیر رو چنگال بزنید و درنهایت با زرده و یک ق شیر رومال کنید ـ توی فر پیش گرمایش با دمای ده دقیقه بپزید و دقیقه گریل کنید ـ 🌹نکات:مدت پخت ممکنِ کمی بیشتربشه ـ روغن جامد برای استفاده بهتر هست چون باعث میشه کلوچه ها لطیف بشن اما میتونید از روغن مایع بجای جامد هم استفاده کنید ـ روغن و کره باید به نسبت مساوی استفاده بشن ـ #آشپزی #خودمپز #هنر_آشپزی #دستور_پخت #اینستافود #قناد_باشی_ #آشپزی_آسان #شیرینی #شیرینی_پزی #شیرینی_خرمایی #شیرینی_سنتی _ _ #.
#کلوچه_خرمایی #کلوچه #کلوچه_خونگی #کلوچه_جان #کلوچه_خانگی #کلوچه_خوشمزه #کلوچه_خونگی_خوشمزه #شیرینی #شیرینی_خرمایی #شیرینی_خونگی #خوشمزه #غذای_سالم #عصرانه #عصرونه # کلوچه خرمایی: آرد دو نیم لیوان شکر /لیوان شیر ولرم / لیوان نمک /ق چ خمیر مایه ق چ کره ق غ تخم مرغ برای رومال کردن کنجد و خرما آرد،شکر،نمک،خمیرمایه را توی ظرفی میریزیم و قاطی میکنیم بعد شیر ولرم را آرام آرام به مواد اضافه کرده و بعد کره آب کرده را افزوده و ورز میدهیم. بعد ته ظرفی را چرب میکنیم خمیر را توی ظرف قرار داده و روشو پوشونده بهش یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه..بعد خمیر را قسمت تقسیم میکنیم با دست گرد کرده و پانزده دقیقه استراحت میدهیم .پوست و هسته خرماها را میگیریم یا با چنگال یا میکسر له کنید میتونید کمی کنجد هم اضافه کنید. بعد از مواد برداشته در مرکز خمیرمون قرار داده و به شکل گرد حالت میدهیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و با قیچی اطراف خمیرو برش میدیم و مرکز خمیر رو با انگشت گود می کنیم تا شکل گل بشه یا میتونیم به شکل گرد درست کنیم. بعد تخم مرغ را با چنگال زده و روی خمیر رومال میکنیم و توی فر گرم با درجه حرارتبمدت دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت کلوچه ها میتونید از فر خارج کنید و روش روغن یا کره اب شده برس بکشید.
#شیرینی_خونگی #شیرینی_خشک #شیرینی_سنتی #شیرینی_سنتی_کرمان #شیرینی #شیرینی_کلمپه_کرمانی #شیرینی_کلمپه #شیرینی_خرمایی #کلوچه_خرمایی #کلمپه_ماریپز
.
سلام
با این هوای برف 😬 و بارونی بهارونه گمونم یه چای با این شیرینیای خرمایی خوشمزه بسسسیار میچسبه
به امتحانش میرزه 😉
.
☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️
.
شیرینی کلمپه 
ارد نیم کیلو
روغن صاف ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
شیر یکچهارم پیمانه
آب ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
.
اول تمام مواد به جز آرد رو خوب باهم مخلوط کنید .. لازم به توضیحه به جای روغن صاف من روغن جامد رو آب کردم و گذاشتم تا سرد سرد بشه. 
بعد آرد رو کم کم با مواد بالا مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. این‌خمیر نیاز به استراحت نداره.
برای مواد میانی .. اصل کاری خرما هست که له یا چرخش میکنین بسته به سلیقه میتونید از میخک. جوزهندی.هل.دارچین و گردو نگینی خرد شده استفاده و با خرما مخلوط کنید.
از مواد خرمایی وسط خمیر بگذارید. میتونید قالب بزنید یا گرد و پهنش کنین و کناره هاشو جمع کنید مثل من‌‌.
در فر به دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت بیست دقیقه قرار بدید تا کمی زیر شیرینیا طلایی بشه. 
نوووووش جاااااان 😍
#شیرینی_خونگی #شیرینی_خشک #شیرینی_سنتی #شیرینی_سنتی_کرمان #شیرینی #شیرینی_کلمپه_کرمانی #شیرینی_کلمپه #شیرینی_خرمایی #کلوچه_خرمایی #کلمپه_ماریپز . سلام با این هوای برف 😬 و بارونی بهارونه گمونم یه چای با این شیرینیای خرمایی خوشمزه بسسسیار میچسبه به امتحانش میرزه 😉 . ☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️ . شیرینی کلمپه ارد نیم کیلو روغن صاف ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم شیر یکچهارم پیمانه آب ۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد . اول تمام مواد به جز آرد رو خوب باهم مخلوط کنید .. لازم به توضیحه به جای روغن صاف من روغن جامد رو آب کردم و گذاشتم تا سرد سرد بشه. بعد آرد رو کم کم با مواد بالا مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. این‌خمیر نیاز به استراحت نداره. برای مواد میانی .. اصل کاری خرما هست که له یا چرخش میکنین بسته به سلیقه میتونید از میخک. جوزهندی.هل.دارچین و گردو نگینی خرد شده استفاده و با خرما مخلوط کنید. از مواد خرمایی وسط خمیر بگذارید. میتونید قالب بزنید یا گرد و پهنش کنین و کناره هاشو جمع کنید مثل من‌‌. در فر به دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت بیست دقیقه قرار بدید تا کمی زیر شیرینیا طلایی بشه. نوووووش جاااااان 😍
لطفا ورق بزنید .یه شیرینی خیلی خوشمزه و رژیمی مخصوص کسانی که یکی از مشکلاتشون توی رژیم شیرینی خوردنه 😉 الان نمیدونم دستورش رو بنویسم یا توضیح بدم که چطوری عادتهای بد غذاییمون رو کنار بذاریم ؟🤔😄 خودم که ذوق دارم دوتاشو بگم ولی ممکنه دوتاش تو کپشن جا نشه ! تا شما فکراتونو بکنید منم برم شامم رو آماده کنم و زودی برگردم😘 خب دوستای گلم ببخشید که من از صبح تا همین حالا یه ریز کار داشتم 🙏 یه روز پر مشغله که دوبار هوس شیرینی کردم و هر دو بار یه دونه از اینا خوردم😍😋😋. خوبی شیرینی های رژیمی هم اینه که کمتر اتفاق میفته زیاد از حد بخوای بخوری😁 خب بریم سراغ طرز تهیه: این شیرینیا تقریبا همون توپکهای خرمایی هستن که اونا رو به شکل مکعب شکل دادم و شکیل تر شده. من برای تهیه این شیرینیها حدود یک کیلو خرما رو هسته گرفتم و بعد کل خرماها رو دو قسمت کردم . یک قسمت رو با پودر نارگیل ورز دادم و نصف اونا رو با پودر کاکائو . بعد اونا رو به شکل مکعبهای کوچولو یا گرد تو دستتون شکل بدین و میتونید وسط اونا انواع آجیل خام یا بوداده استفاده کنید . آخر سر هم نارگیلی ها رو توی پودر نارگیل و کاکائویی ها رو توی پودر کاکائو غلطوندم . میتونید بیسکویت خرد شده هم به خمیر خرماییتون اضافه کنید که من نکردم . با دارچین و پودر گل سرخ و زنجبیل و کنجد و پودر پسته و ... هم میتونید این شیرینیها رو درست کنید که تو خونه ی ما این دو مدل خیلی طرفدار داره. حتما ترکیب خرما با پودر کاکائو رو امتحان کنید عالیه . مخصوصا برای کسانی که مثل من شکلات خیلی دوست دارن 😊😊 اینجوری کالری کمتر و خواص خیلی بیشتری رو به بدنتون وارد کردین . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. خب دیگه فکر کنم همه نکاتشو گفتم . اگر هم نگفتم مال خستگیه 😅 ولی به عشق شما اومدم و اینا رو نوشتم راستی برای ترک عادتهای بد و افزایش قدرت اراده هم براتون صحبت میکنم . سر یه فرصت مناسب تر🌹🌹 پ.ن : موقع سرو هم میتونید از میوه های تازه روی شیرینیهای خرماییتون استفاده کنید . میوه هایی مثل موز و توت فرنگی خیلی خوبن👌🏻👌🏻 #شیرینی_خرمایی #شیرینی_رژیمی
بايد دلت خوش باشد وگرنه عيد و شادى و تعطيلات در روزها گم اند. بايد دوستش داشته باشى وگرنه تنهايى حرف تازه اى نيست. بايد دوست داشته شوى وگرنه بهار همان بهارِ هر سال است بايد دلت خوش باشد.... #سيد_محمد_مركبيان . . #نوروز۹۷ #سفره_هفت_سین #تعطیلات #سیب_سرخ #شیرینی_عید #شیرینی_نخودچی #شیرینی_نان_برنجی #شیرینی_خرمایی #شیرینی_چرخی . . پ.ن : دوست جونیا پیج ظروف برنجی رو تگ کردم ❤
#شیرینی_خرمایی
97.1.4

سقوط از طبقه سوم همانقدر درد آور است كه سقوط از طبقه صدم!
اگر قرار است سقوط كنم،
بگذار از جايی بلند باشد،
نه پَست! 🕴 پائولو کوئلیو
#شیرینی_خرمایی .. سقوط از طبقه سوم همانقدر درد آور است كه سقوط از طبقه صدم! اگر قرار است سقوط كنم، بگذار از جايی بلند باشد، نه پَست! 🕴 پائولو کوئلیو
عیدتون مبارک💜🌸 امیدوارم ۹۷سالی پر از سلامتی،عشق،آرامش،پول و.... هرچیزی که دوست دارین براتون باشه🙏🍃 پ.ن۱:کسی رو تگ نکردم چون خیلی زیادین ترسیدم از قلم بیوفتین😁 پ.ن۲:اینم هفت سینه ماعههههه💜😊۱۰۰بار با ناخنک زدن به اون شیرینی خرمایی ها آینشو انداختم😁🤣 #نوروز_مبارک #بهار🌸 #شیرینی_خرمایی #عشق_است امروز وقتی نگاهم افتاد به آینه‌ی سفره هفت سین نه شکست ها، نه پیروزی ها نه زخم ها، نه خاطره ها هیچ‌کدام پیدا نبود من فقط آدمی دیدم پخته تر این " تَر " را دوست تر می‌دارم شاید " حوّل حالنا " همین باشد... #پریسا_زابلی_پور
پیام نوروز اینست... دوست داشته باشید وزندگی کنید... زمان،، همیشه از آن شما نیست!!! نوروزتان پیشاپیش مبارک 🍃🌸 #یک_قدم_تا_بهار #ماه_رجب_ماه_خوبی_ها_مبارک #این_الرجبیون #شیرینی_خرمایی پ.ن:اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🍴شیرینی خرمایی🍴

مواد لازم:
آرد سفید: 500گ
روغن جامد یا روغن حیوانی: 250 گ
کره: 50 گرم (به دمای آشپزخانه)
شکر: نصف پیمانه
گلاب یا آب: یک سوم پیمانه
شیر خشک: یک و نیم ق غ (اگر شیر خشک نداشتید میتونید از 1 ق م خامه استفاده کنید)
خرمای بی هسته: 320 گ
پودر دارچین و پودر هل: هر کدام یک چهارم ق چ
برای تزیین: کمی سیاهدانه یا کنجد

روش تهیه:
1- روغن و کره را در ظرف گودی مخلوط کرده و خوب هم زنید با قاشق تا مانند کرم بشه.
2- آرد و شیر خشک را با هم مخلوط کرده و به روغن اضافه کنید و با سر انگشتان ورز دهید تا کاملا روغن جذب آرد بشه.
3- شکر را در گلاب یا آب کاملا حل کرده، و به خمیر آماده شده اضافه کرده وخوب ورز دهید تا کاملا جذب همدیگر و یکدست بشه.
4- خمیر را در ظرفی درب دار یا کیسه فریزر بذارید و حد اقل به مدت 2 ساعت در یخچال بزارید.
5- پس از 2 ساعت، کف سینی فر را با دستمال کاغذی چرب کنید. خرما را با پودر هل و دارچین خوب ورز بدید تا خمیر مانند و نرم بشه. به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و در کف دست باز کنید و به اندازه یک فندق خرما وسط آن بزارید و خمیر را جمع کنید، و با قالب کلوچه یا چنگال یا چاقو روی شیرینی را طرح بدید. یا اینکه خمیر را روی کیسه فریزر به شکل مستطیل باز کرده و مقداری خرما را لوله ای وسط ان قرار داده و با کمک کیسه آن را بپیچید تا مانند رول بشه، سپس با چاقو برش بدید و با کنجد یا هرچه دوست دارید تزیین کنید. و در سینی فر با فاصله بچینید.
6- سینی را در فر گرم قرار داده و به مدت 20 الی 25 دقیقه با حرارت 180 درجه در وسط فر بپزید. در پایان با روشن کردن شعله بالای فر کمی روی شیرینی را طلای کنید.
پس از در آوردن از فر قبل از سرد شدن به شیرینی دست نزنید چون خیلی ترده مانند شیرینی آرد برنجی.
این شیرینی آسانه، و به مواد زیادی نیاز نداره، و زمان زیادی برای تهیه اش نیاز نداره، خوشمزه وسالم، آماده پذیرایی از خود و میهمانان. نوش جان
#آشپزی_روز#آشپزی_خانگی#شیرینی_خانگی #آشپزی_متنوع#شیرنی#شیرنی_خانگی#خوشمزه#خوش_رنگ
#کلوچه_خرمایی#شیرنیی#شیرینی_خرمایی#
🍴شیرینی خرمایی🍴 مواد لازم: آرد سفید: گ روغن جامد یا روغن حیوانی: گ کره: گرم (به دمای آشپزخانه) شکر: نصف پیمانه گلاب یا آب: یک سوم پیمانه شیر خشک: یک و نیم ق غ (اگر شیر خشک نداشتید میتونید از ق م خامه استفاده کنید) خرمای بی هسته: گ پودر دارچین و پودر هل: هر کدام یک چهارم ق چ برای تزیین: کمی سیاهدانه یا کنجد روش تهیه: - روغن و کره را در ظرف گودی مخلوط کرده و خوب هم زنید با قاشق تا مانند کرم بشه. - آرد و شیر خشک را با هم مخلوط کرده و به روغن اضافه کنید و با سر انگشتان ورز دهید تا کاملا روغن جذب آرد بشه. - شکر را در گلاب یا آب کاملا حل کرده، و به خمیر آماده شده اضافه کرده وخوب ورز دهید تا کاملا جذب همدیگر و یکدست بشه. - خمیر را در ظرفی درب دار یا کیسه فریزر بذارید و حد اقل به مدت ساعت در یخچال بزارید. - پس از ساعت، کف سینی فر را با دستمال کاغذی چرب کنید. خرما را با پودر هل و دارچین خوب ورز بدید تا خمیر مانند و نرم بشه. به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و در کف دست باز کنید و به اندازه یک فندق خرما وسط آن بزارید و خمیر را جمع کنید، و با قالب کلوچه یا چنگال یا چاقو روی شیرینی را طرح بدید. یا اینکه خمیر را روی کیسه فریزر به شکل مستطیل باز کرده و مقداری خرما را لوله ای وسط ان قرار داده و با کمک کیسه آن را بپیچید تا مانند رول بشه، سپس با چاقو برش بدید و با کنجد یا هرچه دوست دارید تزیین کنید. و در سینی فر با فاصله بچینید. - سینی را در فر گرم قرار داده و به مدت الی دقیقه با حرارت درجه در وسط فر بپزید. در پایان با روشن کردن شعله بالای فر کمی روی شیرینی را طلای کنید. پس از در آوردن از فر قبل از سرد شدن به شیرینی دست نزنید چون خیلی ترده مانند شیرینی آرد برنجی. این شیرینی آسانه، و به مواد زیادی نیاز نداره، و زمان زیادی برای تهیه اش نیاز نداره، خوشمزه وسالم، آماده پذیرایی از خود و میهمانان. نوش جان #آشپزی_روز #آشپزی_خانگی #شیرینی_خانگی #آشپزی_متنوع #شیرنی #شیرنی_خانگی #خوشمزه #خوش_رنگ #کلوچه_خرمایی #شیرنیی #شیرینی_خرمایی
. شیرینی توپر لبنانی از موارد آموزشی دوره شیرینی های مدرن در آموزشگاه صنایع غذایی برتر مناسب عید نوروز . برای اطلاعات بیشتر به دایرکت پیام‌دهید. . #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_پزی #شیرینی #شیرینی_خرمایی #خونگی #آموزش #آموزشگاه #آموزش_شیرینی #اموزش_شیرینی_پزی #آموزشگاه_صنایع_غذایی_برتر #آموزشگاه_صنایع_ غذایی #ساری #مازندران #مازندران_ساری
. شیرینی خرمایی از موارد آموزشی دوره شیرینی های مدرن در آموزشگاه صنایع غذایی برتر مناسب عید نوروز . برای اطلاعات بیشتر به دایرکت پیام‌دهید. . #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #شیرینی_پزی #شیرینی #شیرینی_خرمایی #خونگی #آموزش #آموزشگاه #آموزش_شیرینی #اموزش_شیرینی_پزی #آموزشگاه_صنایع_غذایی_برتر #آموزشگاه_صنایع_ غذایی #ساری #مازندران #مازندران_ساری
. #توپک_خرمایی_رضوانی بچه ها تو #بهشت #توپک_خرمایی ها اینجورین 😂 پس کارای خوب کنید که برید بهشت 😂 یا فعلا دست به کار شید و برا خودتون درستش کنید، لازم نیست موادش دقیقا این باشه، هرجور دوس داشتین با مواد دم دستتون درست کتید، اینم من از خودم اختراع کردم! ایده اش رو از پیج گرفتم، از #بیسکوییت کاراملی گردویی شستی! که تو پیجشون بود. _ اون پختنی بود ولی برا من پختنی نیست. اون تو مرکز بیسکوییت ها #کارامل ریخت، و روش رو با #شکلات قهوه ای تزیین کرد ولی من توش #کارامل_شکلاتی ریختم و روش #شکلات_سفید آب شده... اول کارامل شکلاتی رو درست کردم: گرم شیرعسلی و گرم کره رو توی تابه روی حرادت ملایم گذاشتم تا دقیقه جوشید و رنگش تیره تر شد. باید مرتب هم بزنید که ته نگیره، اینطوری کارامل درست میشه ولی من بهش ق غ #پودر_کاکائو هم اضافه کردم، کامل مخلوط کردم و از روی حرارت برداشتم. این کارامل وقتی میمونه و سرد میشه کاملا سفت میشه. گرم خرمای بدون هسته و نرم رو ثانیه تو ماکروفر گذاشتم تا گرم شد، بعد کمی با گوشتکوب کوبیدمش تا بکدست بشه، کمی به ظرف میچسبه ولی مهم نیست، می تونید بهش کمی #کره بزنید. بعد ق غ #گردو_خورد_شده و تا #ببسکوییت_مادر پودر شده و ق غ #خامه_صبحانه و ق غ از اون کارامل شکلاتی که درست کرده بودم بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم. من #بیسکوییت_پتی_بور نداشتم وگرنه #پتی_بور میزدم به جای مادر! با دست مبارک از مواد به اندازه ی گردو برداشتم و توی دستم چرخوندم تا گرد شد و توی #پودر_گردو غلطوندمش. تا اینجای کار هم نتیجه #فوق_العاده و #شیک و #خوشمزه اس! بعد با پشت یک قاشق اندازه گیری(از این گردها، سایز قاشق چایخوری) روی توپک ها فشار آوردم تا یه حفره توش ایجاد شد و دور #توپک ها کمی تَرَک خورد. بعد توی حفره، کارامل شکلاتیم رو ریختم و روشو با قاشق از شکلات سفید آب شده، به صورت راه راه ریختم و #تزیین کردم و تمام😋😋😋 با این اندازه ها تقریبا تا #شیرینی_خرمایی #بدون_پخت و #بدون_فر و #خیلی_خوشمزه خواهید داشت! اگر از دستور خوشتون اومد واستفاده کردید، یه صلوات برای شادی روح مادربزرگم بفرستید، دیروز سالگردشون بود😢 بهمن
‌ سفارش شیرینی خرمایی با آرد سبوس‌دار و بدون شکر ‌ کیلویی ۱۴ هزار تومن ‌ برای کارهای بیشتر من 👇👇 ‌ ‌ #سفارش_مشهد #سفارش #سفارشی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خرمایی #رژیمی #شیرینی_رژیمی
صبح است ، در می زند کسی ... بیدار شو ، زندگی پشتِ دَر است ... 😍صبحتون پر از شادی 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 #کلمپه #شیرینی_خرمایی #سوغات_کرمان #هدیه_شیرین #بسته_بندی_دست_ساز #بسته_بندی #جعبه #باکس #شیرینی_کماچ #محصولات_سالم #شیرینی_پزی . . . جهت سفارش از طریق دایرکت یا تلگرام با ما در ارتباط باشید.
‌ شیرینی خرمایی رژیمی تهیه شده از آرد سبوسدار. بدون شکر. ‌ کیلویی ۱۴ هزارتومان ‌ برای سفارش ۲۴ ساعت زودتر دایرکت دهید. ‌ مشاهده کارهای بیشتر من👇 ‌ #سفارش_مشهد #شیرینی_خرمایی #خرمایی #شیرینی_خونگی
سلام دوستان حالتون چطوره؟ عیدتون مبارک #چای_ذغالی #نبات #شیرینی_خرمایی
این‌خوشمزه ها رو درست کردم ببرم مهمونی خونه خواهر شوهر جانم تا دور همی نوش جان کنیم و لذت ببریم 😘😘😘😘😘😘😘😘 جای همگیتون خاای #شیرینی_خرمایی #شکلات_آلمانی #پیراشکی_شکلاتی #پیراشکی رسپی هاشم بعدا سر فرصت میزارم فعلا😋😋😋😋 #شیرین_لدت_بخش #دور_همی #خوشمزه #عالی #شیرینی #نون_شیرمال #شیرسنی_خرمایی_خوشمزه #شکلات_آلمانی
شیرینی خرمایی (نون خرمایی) #شیرینی_خرمایی دستور: آرد سنگک (اگر نبود آرد سفید قنادی)یک کیلو .زیره سبز و رازیانه مجموعا۴ق غ . روغن مایع یک لیوان فرانسوی . مایع خمیر ۱۵گرم.آب و یا شیر ولرم برای عمل آوردن خمیر مایع یک دوم پیمانه. و آب یا شیر برای درست شدن خمیر به مقدار لازم. مواد لازم برای داخل کلوچه:خرما هسته گرفته ۵۰۰گرم. پودر زنجبیل ۱تا۲ق چ . آب دو ق غ . روغن یا کره چهار ق غ . گردوی ریز خورد شده ۲۰۰گرم.مواد لازم برای رومال کردن کلوچه:شیر دو ق غ.زعفران کمی . روغن مایع دو ق غ . کنجد به میزان لازم. ابتدا آب و یا شیر ولرم رو با یک ق غ شکر و خمیر مایه مخلوط و میزاریم عمل بیاد. آرد رو الک کرده و با زیره و رازیانه نیمه کوب باشه مخلوط کرده و بعد روغن رو مخلوط میکنیم بعد هم خمیر مایع عمل اومده رو اضافه و مخلوط کرده و بع اندازه ای که خمیر نرم و لطیفی که به دست نچسبه آب و یا شیر اضافه میکنیم و خمیر را در ظرف چرب شده میزاریم و روش رو میپوشونیم و میزاریم در دمای اتاق تا خمیر دو برابر شه و مواد میانی رو آماده میکنیم تمام مواد میانی رو مخلوط و روی حرارت کمی حرارت میدیم تا مثل خمیر بشه و از روی حرارت بر میداریم. بعد از اینکه خمیر دو برابر شد از خمیر اندازه ی گردو بر میداریم و از مواد میانی وسطش قرار میدیم و خمیر رو گرد میکنیم مواد میانی رو کم نزارید چون خمیر شکر نداره و شیرینی این شیرینی فقط خرما هست و میزاریم داخل سینی فر که کمی چرب کردیم و بعد هم با مهر روی اون رو مهر میزنیم و بعد با چنگال روی اونها رو سوراخ سوراخ میکنیم و شما هر جور دوست دارید اون رو تزیین کنید و بعد دوباره روی شیرینی رو با پارچه میپوشونیم تا شیرینی ها دو برابر بشه بعد مواد رومال رو با هم مخلوط میکنیم و روی شیرینی ها با قلم مو میکشیم و کمی کنجد میپاشیم من بعضی هاش رو مغز تخمه ریختم بعد هم داخل فر با حرارت ۱۸۰البته بستگی به فرتون داره تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه بعد کمی از بالا حرارت میدیم تا روی شیرینیها طلایی بشه و بعد هم نوش جان . دستور از دوست خوبم اگر مطلب مفید بود یک صلوات بفرستید.
شیرینی خامگیاهخواری: خرما،انجیر ، پودر سنجد ،پودر جوانه گندم ، شیره غلیظ خرما یاکمی ارده ،مغزگردووفندق خردشده، کنجد ،پودر هل، دارچین‌. همه مواد را باهم مخلوط می کنیم و کف یک ظرف راچرب می کنیم مواد را با پشت قاشق درکف ظرف، فشرده می کنیم و حدود یکساعت در یخچال قرار میدهیم ،بعد باچاقو برش میدهیم . شیرینی خوشمزه خامگیاهخواری ما آماده است.نوش جان🌹🌹 #گیاهخواری #گیاهخوار #گیاهخواران #خامگیاهخواری #خامگیاهخوار #وگان #خامگیاهخواران #غذای_سالم #غذای_گیاهی #سلامتی #تغذیه_گیاهی #وجترین #وگانیسم #گیاهخوارانه #گیاهخواری_بهترین_روش_تغذیه #خرما #شیرینی_خرمایی
یادی کنیم
ازهموطنای عزیزمون
که زیر آوارجانشون رو
ازدست دادن
وبرای بازماندگانشون
صبرارزوکنیم
روحشان شاد🌹🖤
🌺🌺🌺
#خرما_پفکی
ِ  اندازه ی مواد رو برای نیم کیلو خرما میگم.
تخم مرغ :یک عدد
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
آرد:یک پیمانه 
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
خرما: نیم کیلو
مراحل : تخم مرغو هم بزنید تا جایی که تغییر رنگ بده و کف کنه آردو بکینگ الک شده رو بهش اضافه کنید.
شیر رو کم کم اضافه کنید میتونید اول شیرو اضافه کنی  بعد آرد فرقی نداره.
موادو هم بزنید تا خوب یکدست شه
غلظت مواد باید مثل ماست باشه حالا خرمای هسته گرفته رو اضافه کنید دونه دونه. فرو ببرید تا مواد روی خرما رو بگیره نیم الی یک ساعت بزارید تو یخچال بمونه بعد توی تابه ی گود با روغن فراوون سرخ کنید و بعد با دستمال تمیز روغنشون رو بگیرید فوق العاده خوشمزس.
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
از دوست عزیز@fanus.md 
#آشپزی#غذای_خونگی#غذا#غذای_ایرانی#غذای_فرنگی#خوشمزه#شام#ناهار#دسر#پیش_غذا#کیک#ژله#شیرینی#شیرینی_پزی#لازانیا#پیتزا#ماکارونی#همبرگر#فست_فود#شکلاتی#نوتلا#لذیذ#پیراشکی#آشپزی_آسان#خرما#رنگینک#خرما_پفکی_خونگی#شیرینی_خرمایی
یادی کنیم ازهموطنای عزیزمون که زیر آوارجانشون رو ازدست دادن وبرای بازماندگانشون صبرارزوکنیم روحشان شاد🌹🖤 🌺🌺🌺 #خرما_پفکی ِ اندازه ی مواد رو برای نیم کیلو خرما میگم. تخم مرغ :یک عدد بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری شیر:یک ونیم پیمانه آرد:یک پیمانه وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری خرما: نیم کیلو مراحل : تخم مرغو هم بزنید تا جایی که تغییر رنگ بده و کف کنه آردو بکینگ الک شده رو بهش اضافه کنید. شیر رو کم کم اضافه کنید میتونید اول شیرو اضافه کنی بعد آرد فرقی نداره. موادو هم بزنید تا خوب یکدست شه غلظت مواد باید مثل ماست باشه حالا خرمای هسته گرفته رو اضافه کنید دونه دونه. فرو ببرید تا مواد روی خرما رو بگیره نیم الی یک ساعت بزارید تو یخچال بمونه بعد توی تابه ی گود با روغن فراوون سرخ کنید و بعد با دستمال تمیز روغنشون رو بگیرید فوق العاده خوشمزس. ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ از دوست عزیز #آشپزی #غذای_خونگی #غذا #غذای_ایرانی #غذای_فرنگی #خوشمزه #شام #ناهار #دسر #پیش_غذا #کیک #ژله #شیرینی #شیرینی_پزی #لازانیا #پیتزا #ماکارونی #همبرگر #فست_فود #شکلاتی #نوتلا #لذیذ #پیراشکی #آشپزی_آسان #خرما #رنگینک #خرما_پفکی_خونگی #شیرینی_خرمایی
یادی کنیم
ازهموطنای عزیزمون
که زیر آوارجانشون رو
ازدست دادن
وبرای بازماندگانشون
صبرارزوکنیم
روحشان شاد🌹🖤
🌺🌺🌺
#خرما_پفکی :  اندازه ی مواد رو برای نیم کیلو خرما میگم.
تخم مرغ :یک عدد
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
آرد:یک پیمانه 
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
خرما: نیم کیلو
مراحل : تخم مرغو هم بزنید تا جایی که تغییر رنگ بده و کف کنه آردو بکینگ الک شده رو بهش اضافه کنید.
شیر رو کم کم اضافه کنید میتونید اول شیرو اضافه کنی  بعد آرد فرقی نداره.
موادو هم بزنید تا خوب یکدست شه
غلظت مواد باید مثل ماست باشه حالا خرمای هسته گرفته رو اضافه کنید دونه دونه. فرو ببرید تا مواد روی خرما رو بگیره نیم الی یک ساعت بزارید تو یخچال بمونه بعد توی تابه ی گود با روغن فراوون سرخ کنید و بعد با دستمال تمیز روغنشون رو بگیرید فوق العاده خوشمزس.
ویدیو طرز تهیه تو پست بعد👈👈👈
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
ِ
از دوست عزیز@fanus.md 
#آشپزی#غذای_خونگی#غذا#غذای_ایرانی#غذای_فرنگی#خوشمزه#شام#ناهار#دسر#پیش_غذا#کیک#ژله#شیرینی#شیرینی_پزی#شکلاتی#نوتلا#کاکائویی#چیز_کیک#چیز_کیک_شکلاتی#کیک_شکلاتی#لذیذ#پیراشکی#آشپزی_آسان#خرما#رنگینک#خرما_پفکی_خونگی#شیرینی_خرمایی
یادی کنیم ازهموطنای عزیزمون که زیر آوارجانشون رو ازدست دادن وبرای بازماندگانشون صبرارزوکنیم روحشان شاد🌹🖤 🌺🌺🌺 #خرما_پفکی : اندازه ی مواد رو برای نیم کیلو خرما میگم. تخم مرغ :یک عدد بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری شیر:یک ونیم پیمانه آرد:یک پیمانه وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری خرما: نیم کیلو مراحل : تخم مرغو هم بزنید تا جایی که تغییر رنگ بده و کف کنه آردو بکینگ الک شده رو بهش اضافه کنید. شیر رو کم کم اضافه کنید میتونید اول شیرو اضافه کنی بعد آرد فرقی نداره. موادو هم بزنید تا خوب یکدست شه غلظت مواد باید مثل ماست باشه حالا خرمای هسته گرفته رو اضافه کنید دونه دونه. فرو ببرید تا مواد روی خرما رو بگیره نیم الی یک ساعت بزارید تو یخچال بمونه بعد توی تابه ی گود با روغن فراوون سرخ کنید و بعد با دستمال تمیز روغنشون رو بگیرید فوق العاده خوشمزس. ویدیو طرز تهیه تو پست بعد👈👈👈 ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ ِ از دوست عزیز #آشپزی #غذای_خونگی #غذا #غذای_ایرانی #غذای_فرنگی #خوشمزه #شام #ناهار #دسر #پیش_غذا #کیک #ژله #شیرینی #شیرینی_پزی #شکلاتی #نوتلا #کاکائویی #چیز_کیک #چیز_کیک_شکلاتی #کیک_شکلاتی #لذیذ #پیراشکی #آشپزی_آسان #خرما #رنگینک #خرما_پفکی_خونگی #شیرینی_خرمایی
سینی نون خرمایی با مغز گردو وحلوای قیفی با کره یا روغن حیوانی . 🍘🍵 #سفارشی 📨 نون خرمایی هر کیلویی ٢۵ هزار تومان + حلوا هر کیلویی ٢۵ هزار تومان💰 ⚠برای سفارش لطفا دایرکت بدید ➡
#شیرینی_خرمایی ⏬⏬⏬⏬⏬ مواد لازم برای خمیر: روغن حیوانی یا کره بدون دوغ ۷۵ گرم روغن جامد ۷۵ گرم گلاب ۴ قاشق سوپخوری ماست ۲ قاشق سوپخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری آرد به میزان لازم (در حدی که خمیر به دست نچسبد) زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال مواد میانی: خرما ۲۰۰ گرم گردو ۱۰۰ گرم دارچین ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: روغن ها را در کاسه ای ریخته و گلاب را بیافزایید. ماست  و بیکینگ پودر را بیافزایید. آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. خمیر را چند دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود، سپس آنرا در کاسه ای قرار داده و به مدت ۱ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی، پوست و هسته خرما را گرفته و با پشت چنگال نرم کنید، سپس گردوی نگینی خرد شده و دارچین را بیافزایید و با هم مخلوط کنید. از خمیر تکه های کوچکی برداشته و از مواد میانی وسط آن قرار دهید و شیرینی ها را در سینی قرار دهید. روی شیرینی ها رومال زده و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. نوش جان
#شیرینی_خرمایی
با مراحل كار 
تقديم به دوستان عزيزم 🌹

موادلازم......👇👇👇👇👇 ارد250گرم
پودرقند30گرم
کره خنک 170گرم
تخم مرغ1 عدد
وانیل 1 ق چ

موادمیانی ......👇👇👇👇👇 خرمای له شده 200گرم 
گردوی پودرشده 100گرم 
دارچین1ق چ
سفیده تخم مرغ 1 هدد 
روش تهیه 
ارد و پودر قند وکره خنک را درون کاسه ی مناسبی ریخته سپس کره را به خورد مواد داده تا بصورت خرده نان دربیاییدسپس تخم مرغ را اضافه کنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را درسلفون گذاشته بمدت 1 ساعت استراحت داده سپس خمیر را با وردنه باز کنید سپس با کاتری که مطابق با قالب مینی مافین باشه قالب زده سپس از مواد میانی به انداز ه یک دوم قاشق سوپخوری برداشته ودر دستتان گرد کند ود وسط قرارداده واطراف ان 5 برش دهید سپس دورتادور ان بپیچید ودرفر170درجه بمدت 15 تا 20 دقیقه بپزید....
براي مشاهده ي 
مراحل كار 
#ورق_بزنيد
بعضي مراحل كار در استوري مشاهده كنيد 👌
#شیرینی_خرمایی با مراحل كار تقديم به دوستان عزيزم 🌹 موادلازم......👇👇👇👇👇 اردگرم پودرقندگرم کره خنک گرم تخم مرغ عدد وانیل ق چ موادمیانی ......👇👇👇👇👇 خرمای له شده گرم گردوی پودرشده گرم دارچینق چ سفیده تخم مرغ هدد روش تهیه ارد و پودر قند وکره خنک را درون کاسه ی مناسبی ریخته سپس کره را به خورد مواد داده تا بصورت خرده نان دربیاییدسپس تخم مرغ را اضافه کنید تا خمیر جمع شود سپس خمیر را درسلفون گذاشته بمدت ساعت استراحت داده سپس خمیر را با وردنه باز کنید سپس با کاتری که مطابق با قالب مینی مافین باشه قالب زده سپس از مواد میانی به انداز ه یک دوم قاشق سوپخوری برداشته ودر دستتان گرد کند ود وسط قرارداده واطراف ان برش دهید سپس دورتادور ان بپیچید ودرفردرجه بمدت تا دقیقه بپزید.... براي مشاهده ي مراحل كار #ورق_بزنيد بعضي مراحل كار در استوري مشاهده كنيد 👌
#شیرینی_خرمایی
ترجمه خودم
بسیار خوشمزه و مقوی
96.7.9

زن گفت روز خسته کننده ای بود ،
یه چیزی بگو حالمو خوب کنه.
وَ 
مرد نام او را چند باره تکرار کرد... #دیلیپ_وئرما
#شیرینی_خرمایی ترجمه خودم بسیار خوشمزه و مقوی .. زن گفت روز خسته کننده ای بود ، یه چیزی بگو حالمو خوب کنه. وَ مرد نام او را چند باره تکرار کرد... #دیلیپ_وئرما
(چشم شتر)
یاد بابای سفرکرده بخیر🌷😔 امروز پنجشنبه ای دیگرست و دلخوشند به این پنجشنبه ها، آنان که روزی بودند... فقط خاطره اند در ذهن، حسرتی بزرگ بر دل و تصویری در قاب تا یادی کنیم به یک فاتحه، یک صلوات و یک خدا بیامرزدش. همین ها برایشان یک دنیاست در آن دنیا... 🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌷 #پنبه #شیرینی_خرمایی #خرما #حلوا #بابا #پدر
For her,
my beloved sister 
________________________
شیرینی ترک دار خرمایی، بدون شکر، از کتاب خرمای شیرین @cheftayebeh 
@khormayeshirin 
#شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خرمایی  #شیرینی_بدون_شکر  #خرمای_شیرین 
#homemadecookies #sugarfree #sugarfreecookies #datecookies #cheftayebeh #sweetdate
, شیرینی ترک دار خرمایی، بدون شکر، از کتاب خرمای شیرین #شیرینی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خرمایی #شیرینی_بدون_شکر #خرمای_شیرین